november 15, 2016

Köpa länkar

OBS Uppdatering 8 feb. 2018. Vi har slutat sälja länkar på obestämd framtid.

Alla som jobbar med sökmotoroptimering vet att bra ingående länkar är en av de viktigaste faktorerna för att komma högt på Google. Så länge din On-Page är bra är länkbygge det som bör vara ditt fokus. Vi har hörsammat detta behov och erbjuder en kvalitativ, beprövad och resultatinriktad tjänst.

Varför köpa länkar av oss?

Köpa länkar är effektiv SEO

Att köpa länkar av oss har flera fördelar:

  1. Du befinner dig alltid på första sidan tillsammans med max 9 andra kunder. Detta ger dig nästintill maximal länkkraft.
  2. Vi använder endast domäner med många och kraftiga inlänkar. (Dessa kallas expired domains/PBN, mer info nedanför).
  3. Våra domäner är alltid noggrant manuellt granskade mot SPAM.
  4. De länkar du köper ligger alltid på olika webbhotell och IP-nummer.
  5. Du kan vara säker på att behålla din plats (och länkkraft) år efter år.

1. Du delar plats med MAX 10 andra kunder.

Vi översäljer aldrig våra domäner för att mjölka dem på pengar. SEO och ”köpa länkar” branschen är ofta väldigt skum och tvivelaktig. Ofta säljer folk 100-tals länkar från en och samma domän. Desto mer utgående länkar ger mindre kraft för varje enskild länk. När du köper en länk av oss kommer du alltid att befinna dig på första sidan (rotdomänen) vilket ger en extra boost.

2. Vi använder endast bra expired domains

Den som har lite kunskap inom SEO vet nog vad en expired domain är. Det är en domän som har släppts av den tidigare ägaren och har flera bra inlänkar från andra sidor. När domänen har utgått kan vem som helst registrera den. Att hitta dessa domäner är en stor business världen över och vi är specialiserade på just Sverige. Vi letar (scrape:ar) svenska .se .nu .com .net och .org domäner dygnet runt och sållar ut de allra bästa. En återupplivad expired domain kallas ofta för PBN (private blog network) som syftar till att man vill hålla sitt nätverk hemligt. Även om det bara handlar om en domän brukar den refereras till som en PBN.

Vad som är en ”bra” expired domain är ju såklart aningen subjektivt och alla har lite olika uppfattningar. Men efter 1000-tals timmar och flera hundra registrerade domäner har vi en ganska god bild av vad man kan hitta som bäst och spamfritt i Sverige.

Det absolut viktigaste enligt oss är att manuellt titta på länkarna. Många personer stirrar sig blinda på olika ”metrics” som Majestics TF/CF eller för några år sedan Moz DA/PA. TF/CF är det mest populära idag men det har sina begränsningar. Vi jobbar efter att ha minst någon stark (tidning, myndighet etc.) länk och flera andra genuina länkar.

Någonstans runt 5-6 RD (referring domains) från vanliga domäner är vår miniminivå, oftast är det totala antalet RD högre. Man ska inte heller stirra sig blind på det totala antalet RD utan att kika på exakt vad det är för länkar. En domän med 25 RD varav 24 är nofollow bloggkommentarer är inte kraftfull. Vi använder främst Ahrefs för att kolla domäner då det har störst index enligt flera studier. Men vi använder även Majestic.

3. Domänerna är noggrant granskade mot spam

Spamfritt länkbygge

Nästan alltid när man hittar en riktigt bra expired domain har någon annan hittat den före dig och använt som PBN. Om denna person sedan har släppt domänen är det troligtvis för att den fått ett straff från Google. Att få en länk från en straffad domän kan vara direkt skadligt och något man bör undvika helt.

För att granska domänerna använder vi archive.org och screenshots.com. Utöver detta kollar vi ingående länkar och ankartexter med Ahrefs/Majestic.

Vi har även skrivit en mer utförlig artikel om att granska expired domains mot spam.

4. Länkarna kommer från helt olika IP-nummer och webbhotell

Detta är en självklarhet för oss, men bör ändå nämnas. Att länka från samma domäner och IP-nummer till sina sidor är något man bör undvika helt. Google är smarta och för att få ut maximal kraft bör dina länkar vara divergenta. Våra domäner är registrerade och ligger på flertalet olika webbhotell/hostingbolag. Vi använder svensk hosting till 90% och vi använder även Cloudflare vid behov.

5. Du behåller din länk år efter år, om du vill

När man köper länkar eller SEO är det ibland oklart hur länge det gäller. Betalar du en engångssumma kan du inte vara säker på att länkarna är kvar om en vecka, en månad eller två år. Våra priser gäller för ett år och de nästkommande åren betalar man 50% för att ligga kvar. Detta innebär att vi tjänar på att behålla domänen och att inte översälja den i framtiden. På detta sätt kan du vara säker på att behålla din länk och dess placering på huvudsidan år efter år.

Vad vi erbjuder

Det vi erbjuder är en 400 ords artikel med en länk till din hemsida. Artikeln är välskriven och relaterad till din nisch. Standardpriset för detta är 600:- exklusive moms. Mängdrabatt finns, köp 5 st länkar för 2500:-.

Utöver detta har vi också stora sajter med flera hundra besökare varje dag där det kan finnas möjlighet att hamna. Det beror dock på er sajt och vi kan inte lova något.

Är ni intresserade av att köpa länkar från oss så tveka inte att höra av er på: info@highvisibility.se
eller genom vårt formulär.

Godkänd för F-skatt och moms.